Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
nebo 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Protein
- 28.35 g
- Sacharidy
- 1.21 g
- Tuk
- 30.09 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Merluza a la koskera
45 min
Picantones a la cerveza
2 godz.
Cochinillo asado con patatas panadera
2 godz. 30 min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2hod. 50min