Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
nebo 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Protein
- 28.35 g
- Sacharidy
- 1.21 g
- Tuk
- 30.09 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Cordero con manzanas
1h 45min
Costillas con miel y mostaza en papillote
1 Std.
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2j 10 menit
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Merluza a la koskera
45 Min
Cigalas al ajillo
20 Min
Dorada a la catalana
30 Min
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30min
Caldereta de dorada
40 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Rape en salsa americana
1 Std.
Conejo a las finas hierbas
50min