
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 3 Stängel Rosmarin, frisch abgezupft
- ½ TL Fleur de Sel
- 200 g Butter weich, in Stücken
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 53 kcal / 222 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Engadiner Walnusstörtchen
1hod. 45min
Ginger Giants
2hod. 20min
Weiße-Schokoladen-Sauerkirsch-Cookies
1hod. 15min
Rosmarin-Amarena-Kekse
2hod. 40min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9hod.
Limoncello-Creme
5hod.
Mandelblätter
50min
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2hod. 40min
Zitronen-Baiser-Tarte
2hod. 30min
Shortbread-Finger
1hod. 40min
Käse-Kräcker
1hod.
Heidesand
1hod. 45min