
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Cantuccini (Mandelkekse), in Stücken
- 100 g Zucker
- 300 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb
- 1 Ei
- 400 g Mehl
- 50 g Pinienkerne
- 1000 g Birnen geschält, geviertelt
- 100 g Rosinen
- 50 g Dessertwein (z.B. Vinsanto oder Portwein)
- ½ TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 483 kcal / 2025 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Mandel-Torte
4hod. 30min
Mohn-Birnen-Kuchen
3hod.
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5hod.
Apfel-Wein-Tarte
3hod.
Apfelkuchen mit Guss
1hod. 20min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5hod. 40min
Topfentorte mit Birnen
4hod. 30min
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2hod. 40min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1hod. 30min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1hod. 30min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1hod. 10min
Apfelkuchen satt
1hod. 30min