Birnenkuchen alla Toscana

Birnenkuchen alla Toscana

4.2 87 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 Stücke

Suroviny

  • Cantuccini (Mandelkekse), in Stücken
    100 g
  • Zucker
    100 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    300 g
  • Eigelb
    1
  • Ei
    1
  • Mehl
    400 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Birnen geschält, geviertelt
    1000 g
  • Rosinen
    100 g
  • Dessertwein (z.B. Vinsanto oder Portwein)
    50 g
  • Zimt
    ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 7 g
Kalorie 2025 kJ / 483 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...