Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di speck a striscioline o cubetti
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Bocconcini di pollo al limone
45min
Frittata alle zucchine
40min
Platessa al pomodoro
30min
Petto di pollo e zucchine
50min
Verdure miste al cartoccio
35min
Frittata autunnale
1h 15min
Frittata gusto pizza
50min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min