Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati non salati, spellati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 70 g di stracchino a pezzi
- 70 g di bresaola a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min