Kompatibilní verze
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di zucchine
- 250 g di zucchine a rondelle
- 40 g di pinoli
- 15 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo di pomodorini e gamberi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di pasta fresca tipo bigoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 30.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min