Kompatibilní verze
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di zucchine
- 250 g di zucchine a rondelle
- 40 g di pinoli
- 15 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo di pomodorini e gamberi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di pasta fresca tipo bigoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 30.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min