Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
- 200 g di acqua
- 85 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 4 cucchiaini di za'atar (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane per toast
16h
Latte matcha al cocco e caramello
1h 45 min
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3u. 30min
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Brownies raw al cioccolato, mirtilli e vaniglia
3h 10min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min