Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 - 20 g Wasser
- ¾ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 250 g Ricotta
- 200 g Crème fraîche
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 1 Eiweiß, verquirlt
- 200 g Bacon, in Scheiben
- 120 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 457 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Quiche Lorraine
50min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h
Spargelquiche
1h 15min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Käse-Zwiebel-Tarte
1h 45min
Kartoffeltarte mit Tomaten
1h 30min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Paprika-Salami-Quiche
45min
Tarte provençale
1h 40min