Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biryani de borrego
1 Std. 20 Min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Favas guisadas
50 Min
Bisque de marisco
45min
Creme de coentros
30 Min
Sopa caprese
1h 15min
Sopa alentejana
30 Min
Sopa de legumes com pesto
55 Min
Vichyssoise de agrião
35 Min
Caldo de coentros
1 Std. 20 Min
Sopa de cação
40min