Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de bacalhau e brócolos
30 Min
Caldo-verde de acelga
30 Min
Ovos verdes
40 Min
Poejada
45 Min
Canja de maruca
35 Min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Sopa de farrapos à alentejana
45 Min
Chutney de coentros e coco
35 Min
Doce de cebola - TM31
No ratings
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Sopa de cação
40 Min