
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 290 kcal / 0 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensopado de cabrito
40min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1hod.
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Salada de ovas
40min
Poejada
45min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Caldo de coentros
1hod. 20min
Migas de broa com bacalhau
30min
Creme de coentros
30min
Açorda de marisco
30min
Sopa de cação
40min