Kompatibilní verze
Fettuccini de frango e ervilhas com molho de couve-flor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g couve-flor
- 150 g ervilhas descongeladas
- Pimenta q.b.
- 2 pés de hortelã fresca, só as folhas
- 400 g massa tipo fettuccine
- 50 g manteiga
- 100 g chalotas
- 2 dente de alho
- 100 g crème-fraîche
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g azeite
- 500 g peito de frango cortados em pedaços
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2333 kJ / 557.6 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 747.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Batatas-doces recheadas com peru
30 min
Fettuccine com frango e ervilhas
40 min
Frango ao vapor com manteiga picante de coentros
35 min
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40 min
Cuscuz com caril de frango
1h 10 min
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25 min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1 Std. 5 Min
Noodles com salmão, pepino e molho de mostarda
35 min
Crumble de frango e legumes
2h
Arroz de peru com legumes
1h 30min
Sopa de frango e lentilhas
40 min