Zařízení & příslušenství
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
Příprava 10min.
Celkový 30min.
8 Portionen
Suroviny
-
Butter zum Einfetten
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Wasser500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
8 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Krabben-Lachs-Küchlein
1hod.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min.
Spinat-Pistazien-Flans
35min.
Kalte Caprese-Suppe
2hod. 15min.
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min.
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min.
Pilz-Crostini
45min.
Camembert-Soufflé
45min.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min.
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1hod. 40min.