Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Weißwein-Suppe
30min
Ravanello Tonnato
20min
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Käsesoufflé
50min
Camembert-Soufflé
45min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.