Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Crostini
45min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 Std. 20 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Lachs-Dill-Muffins
45min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Käsesoufflés mit Salat
55min
Camembert-Soufflé
45min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min