
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken in Stücken
- Wasser lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie abgezupft
- 6 Stängel Salbei abgezupft
- 100 g Zwiebel halbiert
- 2 Knoblauchzehen klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur in Stücken
- 300 g Kartoffeln in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 601 kcal / 2515 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 15 g
Alternativní recepty
Coq au vin
2hod.
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1hod. 20min
Provenzialisches Lammragout
1hod. 40min
Jungli Laal Maas
5hod.
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Chorizo-Quiche
2hod. 30min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min
Wildschwein-Ragout
1hod. 30min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min
Hackbraten Königsberger Art
1hod. 15min
Gulaschsuppe deluxe
2hod.