Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Nordische Minestrone
30 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Fisch mit Bröselkruste
1j
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1j
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10 min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1j
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 menit
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min