Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 10 g Zitronensaft
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 150 g)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 350 g Grünkohl, abgezupft
- 40 g Apfelringe, getrocknet
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Pflanzenöl
- 150 g Doppelrahm-Frischkäse
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 800 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Penne (z.B. von Barilla), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3260 kJ / 779 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Grünkohlrisotto
40min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 Std. 40 Min
Grünkohl-Risotto
40min
Fencheleintopf
35min
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Grünkohl-Kartoffel-Gratin mit Lachs
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Schinken-Nudeln
30min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 Std. 30 Min