Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce

Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce

3.5 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 Portion

Suroviny

  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (ca. 160 g)
    1
  • Salz
    4 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika edelsüß
    2 Prisen
  • gemischte Kräuter, getrocknet (z.B. italienische Art)
    2 TL
  • Schalotte
    1
  • Rapsöl
    10 g
  • Hirse
    60 g
  • Wasser
    450 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • weiße Pfirsiche entsteint, in Stücken (siehe Tipp)
    120 g
  • Crème fraîche
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 36 g
Kalorie 2408 kJ / 575 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 5.4 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...