Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 70 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 250 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Zwiebelringe
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 3 Eier
- 3 TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 2 Zwiebeln, eine davon halbiert
- 50 - 60 g Butterschmalz
- 1 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2903 kJ / 694 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 2199 mg
Alternativní recepty
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Kasnock’n
1 godz.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Semmelknödel
50min
Älpler Flädle
30 min
Wälder Käsknöpfle
55min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Frittaten
30 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min