
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Wasser
- 200 g Roggenmehl Type 960
- 200 g Weizenmehl, glatt Type 700
- 20 g Öl
- 20 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 80 g Bergkäse in Stücken
- 20 g Schalotten
-
75
g Blattspinat, TK in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
nebo 75 g Blattspinat, frisch grob geschnitten - 155 - 185 g Butter in Stücken
- 100 g Erdäpfel gekocht, geschält, in Stücken
- 100 g Topfen (ohne Flüssigkeit)
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 725 kcal / 3033 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1 Std. 10 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 Min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 Std. 30 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Älpler Flädle
30 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Käsespätzle
45 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.