Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olive Kalamata denocciolate
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 180 g di peperoni rossi arrostiti (in scatola)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 600 g di petto di pollo, senza pelle, a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 dose di pasta sfoglia (275 g)
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto, per spennellate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Gratin di patate
50min
Grissini al formaggio
1h
Mini soufflé
1h 15min
Maiale in agrodolce
45 min
Polpettine al curry
55 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Lasagne di melanzane e tacchino
1h 30 min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Pollo in fricassea
50min
Scaloppine alla perugina
30 min