Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olive Kalamata denocciolate
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 180 g di peperoni rossi arrostiti (in scatola)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 600 g di petto di pollo, senza pelle, a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 dose di pasta sfoglia (275 g)
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto, per spennellate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciorba
1 Std. 10 Min
Carbonada
1 Std.
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 Min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Pie di tacchino con patate dolci
1h 50 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Caldo poblano
35min
Involtini baci di Venere
55min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1h 5min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Torta salata champignon e provola
1h 5min