Zařízení & příslušenství
Dýňové karbanátky se špaldou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
14 kusů
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele pouze listy
-
200 gramů dužiny dýně na kousky
-
250 gramů špaldových zrn
-
1 stroužek česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
20 gramů oleje
-
400 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí1 kostka zeleninového bujónu
-
2 vejce
-
50 gramů strouhanky
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4.26 g
Kalorie
433 kJ /
103 kcal
Tuk
2.61 g
Vláknina
1.86 g
Sacharidy
16.39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dýně (desetkrát jinak)
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1hod. 25min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Dýňové bulky
2hod. 15min.
Ovesné sušenky se zázvorem
50min.
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Fazole po bretaňsku
35min.