Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dužiny dýně, na kousky
- 250 gramů špaldových zrn
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 400 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 vejce
- 50 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 433 kJ / 103 kcal
- Protein
- 4.26 g
- Sacharidy
- 16.39 g
- Tuk
- 2.61 g
- Vláknina
- 1.86 g
Alternativní recepty
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1h 30min
Květákové placičky se sýrem a bylinkami
30 Min
Dýňový hummus
1h
Halloweenské houstičky
3 Std. 20 Min
Cizrnové karbanátky
11 Std. 10 Min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Čočkovo-dýňová polévka
1h