Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dužiny dýně, na kousky
- 250 gramů špaldových zrn
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 400 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 vejce
- 50 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 433 kJ / 103 kcal
- Protein
- 4.26 g
- Sacharidy
- 16.39 g
- Tuk
- 2.61 g
- Vláknina
- 1.86 g
Alternativní recepty
Cizrnové karbanátky
11h 10min
Hrachovo cizrnové toasty
10 min.
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Cizrnová pomazánka
3min
Špenátový koláč
1h 10min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Dýňové bulky
2h 15min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20min