Zařízení & příslušenství
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
1 kus
Suroviny
-
90 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
3 polévkové lžíce másla
-
1 čajová lžička hnědého cukru
-
1 čajová lžička kardamomu, drceného
-
1 čajová lžička soli
-
150 gramů žitné mouky
-
350 gramů celozrnné pšeničné mouky "chlebová mouka z pšenice"
-
1 kostka droždí
-
400 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
72.6 g
Kalorie
9996 kJ /
2387 kcal
Tuk
74 g
Vláknina
57 g
Sacharidy
375.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ořechové speciality
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Medovo – ořechový chléb
3hod. 50min.
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Makový chléb
2hod. 20min.
Ořechové briošky
1hod. 30min.
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1hod.
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Špaldovo-mrkvový chléb
1hod. 40min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Žitný chléb
3hod. 50min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.