Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Mrkvová pomazánka
7min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Karamelový puding
1h
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Pečené fazole
1h 25 min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min