Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 min
Vejce obarvená naoranžovo
55 Min
Bramborový koláč s jablky
1 godz.
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 godz.
Venkovské rizoto
30 min
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10 min
Těstoviny s tuňákem
40 min
RAW banánová zmrzlina s jahodovou polevou
5 min
Květákové placičky se sýrem a bylinkami
30 min