Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
nebo 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1042 kJ / 248 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tamal de cazuela con rajas
1h
Tamales Verdes
2h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Esquites de feria
25min
Tamales de elote con rajas
4u. 45min
Manchadito
40min
Tamales dulces de pasas
2h
Pambazos CDMX
2h 30min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h