
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa (las hojas de la planta de maíz)
nebo 10 hojas de maíz para tamal tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 248 kcal / 1042 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo al pastor
10 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Pambazos CDMX
2 godz. 30 min
Champurrado
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Tamales de Frijol
3 godz.
Esquites de feria
25 min
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.