Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de jitomate guaje
- 5 chiles guajillo, limpios e hidratados
- 4 de chiles anchos, limpios e hidratados
- 6 pimienta gorda
- 140 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de caldo de pollo, en tretapack
- ½ cdita de canela en polvo
- ¼ cdita de clavo de olor, molido
- 15 g de azúcar
- 40 g de aceite
- 400 g de piña fresca en trozos de 2x2 cm
- 1 manzana amarilla, pelada y cortada en cubos de 2x2 cm
- 2 plátanos machos, maduros y cortados en rebanadas
- de aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50 Min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Pozole Blanco
1h
Mole de olla vegetariano
1h
Aporreadillo guerrerense
30min
Pollo con mole verde
1h
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 Std.
Chileatole
55 Min
Mole de olla vegano
45 Min
Guajolota de mole (torta de tamal)
2 Std.
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Mole de olla
35min