Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de jitomate guaje
- 5 chiles guajillo, limpios e hidratados
- 4 de chiles anchos, limpios e hidratados
- 6 pimienta gorda
- 140 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de caldo de pollo, en tretapack
- ½ cdita de canela en polvo
- ¼ cdita de clavo de olor, molido
- 15 g de azúcar
- 40 g de aceite
- 400 g de piña fresca en trozos de 2x2 cm
- 1 manzana amarilla, pelada y cortada en cubos de 2x2 cm
- 2 plátanos machos, maduros y cortados en rebanadas
- de aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo básico
30min
Tamales Verdes
2h 30min
Chiles en nogada
1h
Pierna adobada navideña
1h 45min
Corundas
3 Std.
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Tamales dulces de pasas
2h
Tamales sonorenses
2h
Tamales guanajuatenses
2h 30min
Pambazos CDMX
2h 30min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h