Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de frijoles
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite
- 1 hoja de aguacate, seca
- 250 g de frijoles refritos, negros de bolsa o lata
- 5 g de manteca de cerdo (volitelně)
- 20 g de agua
Masa
- 70 g de manteca de cerdo
- 240 g de harina de maíz
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 300 g de agua
Tamales
- hojas de maíz para tamal, remojadas en agua (mínimo 1 hora)
- 1700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Tamales de Frijol
3 Std.
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Tamales oaxaqueños
2 godz.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2 godz.
Tamales de frijol con queso
2h 10min
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Tamales Verdes
2h 30min
Tamal de cazuela con rajas
1 godz.
Romeritos
1 Std. 40 Min