
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de frijoles
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite
- 1 hoja de aguacate seca
- 250 g de frijoles refritos negros de bolsa o lata
- 5 g de manteca de cerdo (volitelně)
- 20 g de agua
Masa
- 70 g de manteca de cerdo
- 240 g de harina de maíz
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 300 g de agua
Tamales
- hojas de maíz para tamal remojadas en agua (mínimo 1 hora)
- 1700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 240 kcal / 1008 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de rodilla
2 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Masa básica para tamales
1 Std. 30 Min
Tamales de frijol con queso
2 Std. 10 Min
Mole Express
50 Min
Rosca de reyes
3 Std.
Tamales de Frijol
3 Std.
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Sopa de habas
2 Std.
Tamales rancheros
2 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.