Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de frijoles
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite
- 1 hoja de aguacate, seca
- 250 g de frijoles refritos, negros de bolsa o lata
- 5 g de manteca de cerdo (volitelně)
- 20 g de agua
Masa
- 70 g de manteca de cerdo
- 240 g de harina de maíz
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 300 g de agua
Tamales
- hojas de maíz para tamal, remojadas en agua (mínimo 1 hora)
- 1700 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchas Gourmet
3h 15min
Tamales Verdes
2h 30min
Tamales rancheros
2h
Buñuelos de rodilla
2h
Tamales de elote con rajas
4 godz. 45 min
Pan de muerto
3h
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Tamales dulces de pasas
2h
Adobo al pastor
10min
Tamales de Frijol
3h
Masa básica para tamales
1h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h