Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Radieschen
- 200 g Makrelenfilets, z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 80 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren
- 15 g Senf, mittelscharf
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Dip
5 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Forellencreme
15min
Thunfischaufstrich
10 Min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 Min
Forellencreme
10 Min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Thunfischmousse
10 Min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 Min