Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Radieschen
- 200 g Makrelenfilets, z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 80 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren
- 15 g Senf, mittelscharf
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Dip
5 min
Thunfischaufstrich
10 min
Maritimer Brotaufstrich
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Matjes-Katersalat
55min
Forellencreme
15 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min