Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 TL Kümmel, ganz "Feine Prise"
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 120 g Rote Rüben-Saft, etwas mehr zum Marinieren
- 70 g Sherry, etwas mehr zum Marinieren
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 8 Matjesfilets, eingelegt (Gesamt ca. 450 g), siehe Tipp
- 2 EL Mandelblättchen
- 1 Spritzer Essig
- 50 g Preiselbeermarmelade
- 30 - 50 g Rucola
- Orangenschale, gerieben, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Heringssalat
1h 5min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min