Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat

Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat

4.7 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 Portionen

Suroviny

Kaviar-Frischkäse-Creme
  • Gelatine
    2 Blatt
  • Wasser zum Einweichen
  • Weißwein
    50 g
  • Frischkäse
    300 g
  • Kaviar (z.B. von der Forelle)
    15 g
  • Schnittlauch in feinen Ringen
    ½ Bund
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
  • Toastbrot
    8 Scheiben
  • Öl
    20 g
  • Dijon-Senf
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Orangensaft
    10 g
  • Radieschen in feinen Scheiben (5 mm)
    150 g
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    1
  • Kaviar (z.B. von der Forelle)
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 16 g
Kalorie 1918 kJ / 459 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...