Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 Std.
Spanisches Ei im Glas
40 min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2h 30min
Graved Lachs
48h
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min