Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
TM6 TM5

Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat

4.7 (16 hodnocení)

Suroviny

Kaviar-Frischkäse-Creme

  • 2 Blatt Gelatine
  • Wasser zum Einweichen
  • 50 g Weißwein
  • 300 g Frischkäse
  • 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
  • ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen

Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung

  • 8 Scheiben Toastbrot
  • 20 g Öl
  • ½ TL Dijon-Senf
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Zucker
  • 10 g Apfelessig
  • 10 g Orangensaft
  • 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
  • 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
  • 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1918 kJ / 459 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
29 g
Tuk
30 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty