Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 dk
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 dk
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Spargel-Bruschetta
45 Min
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 dk
Deftiges Krabbenfrühstück
25 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1 godz. 45 min
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 Std. 15 Min
Graved Lachs
48 Std.
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min