Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Makrele, geräuchert, ohne Haut und Gräten
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- 170 g Frischkäse
- 1 TL Senfpulver
- ½ TL Muskat
- 15 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 5267 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 112 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pintxo Donosti
5 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Matjes-Katersalat
55min
Forellencreme
15min
Makrelen-Tapenade
10min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min