Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Makrele, geräuchert, ohne Haut und Gräten
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- 170 g Frischkäse
- 1 TL Senfpulver
- ½ TL Muskat
- 15 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 5267 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 112 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Matjes-Katersalat
55 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Forellencreme
15min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Thunfischmousse
10 min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Forellencreme
10 min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min