Tahini and Beetroot Dip
TM5 TM6

Tahini and Beetroot Dip

4.2 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 750 g water
  • 450 g raw beetroots, peeled, quartered
  • 225 g tahini
  • 45 g lemon juice
  • 2 garlic cloves
  • 3 ice cubes
  • ¼ tsp fine sea salt
  • extra virgin olive oil, for dizzling
  • 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
910 kJ / 220 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
5.6 g
Tuk
17.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty