Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse aux nectarines
2u. 45min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30min
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12sa 30 dk
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 godz. 30 min
Mousse aux griottes
2h 30min
Risotto safrané à la pêche
40min
Mousse surprise
14 Std.
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2sa 40 dk
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Charlotte aux poires
12sa 30 dk
Gâteau magique aux framboises
3h 15min