Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30 min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Mousse à l'abricot
2 Std.
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min