Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Tartelettes au lait de coco
1h
Pannacottas aux épices
4h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Pannacotta au melon
2h 15min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min