Pannacotta à la coco et à la grenade

Pannacotta à la coco et à la grenade

3.8 17 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 15 g de sucre en poudre
  • 20 g de noix de coco fraîche, râpée
  • 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ grenade égrainée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 0.5 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...