Zařízení & příslušenství
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Polévka z kořenové zeleniny
-
90 gramů cibule napůl
-
90 gramů celeru na kousky
-
90 gramů kořenové petržele na kousky
-
150 gramů mrkve na kousky
-
160 gramů brambor na kostičky
-
1 kostka zeleninového bujónu
-
700 gramů vody
-
25 gramů másla
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
-
250 gramů brambor na kostky (3 x 3 cm)
-
400 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kostičky (2 x 2 cm)
-
1 čajová lžička grilovacího koření
-
100 gramů mrkve na tenká kolečka
-
2 polévkové lžíce zakysané smetany
-
½ - 1 čajová lžička hořčice (volitelně) plnotučné (dle chuti)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26.6 g
Kalorie
1292 kJ /
308.8 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 Min
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 Std. 10 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Pomerančový nápoj
5 Min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 Min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 Min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Volská oka v páře
15 Min
Vařené brambory
30 Min