Zařízení & příslušenství
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
Polévka z kořenové zeleniny
-
90 gramů cibule napůl
-
90 gramů celeru na kousky
-
90 gramů kořenové petržele na kousky
-
150 gramů mrkve na kousky
-
160 gramů brambor na kostičky
-
1 kostka zeleninového bujónu
-
700 gramů vody
-
25 gramů másla
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
-
250 gramů brambor na kostky (3 x 3 cm)
-
400 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kostičky (2 x 2 cm)
-
1 čajová lžička grilovacího koření
-
100 gramů mrkve na tenká kolečka
-
2 polévkové lžíce zakysané smetany
-
½ - 1 čajová lžička hořčice (volitelně) plnotučné (dle chuti)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26.6 g
Kalorie
1292 kJ /
308.8 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Petrželový nápoj
5min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.
Petrželový nápoj
5min.
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min.
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2hod. 45min.
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2hod. 45min.
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1hod. 10min.
Mrkvový kaviár
20min.
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min.