Zařízení & příslušenství
Zeleninový krém
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
25 - 30 gramů olivového oleje
-
170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
-
700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
-
750 - 850 gramů vody
-
1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
111 kcal /
465 kJ
Protein
4 g
Tuk
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Cuketová krémová polévka
25min
Dýňový krém s kari
35min
Krémová zeleninová polévka
35min
Hrachová krémová polévka
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min
Pórkový krém
40min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Rajčatová krémová polévka
30min
Krémová květáková polévka
30min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Mrkvová krémová polévka
30min