Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová květáková polévka
30 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Polévka z červených paprik a cuket
55 Min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 Min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min