Zařízení & příslušenství
Zeleninový krém
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
25 - 30 gramů olivového oleje
-
170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
-
700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
-
750 - 850 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min.
Krémová hrášková polévka
40min.
Krémová květáková polévka
30min.
Dýňová polévka se smetanou
40min.
Krémová polévka z červené čočky
35min.
Dýňová polévka
45min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Pórkový krém
40min.
Krémová zeleninová polévka
35min.
Mrkvová krémová polévka
30min.
Hrachová krémová polévka
25min.
Brokolicový krém
30min.