Zařízení & příslušenství
Zeleninový krém
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
25 - 30 gramů olivového oleje
-
170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
-
700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
-
750 - 850 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
465 kJ /
111 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 min
Krémová květáková polévka
30 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Krémová zeleninová polévka
35 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Dýňová polévka
45 min
Dýňová polévka se smetanou
40 min
Brokolicový krém
30 min