Zařízení & příslušenství
Fazolový guláš s klobásou
Příprava 15min.
Celkový 11hod. 25min.
5 porcí
Suroviny
-
250 gramů bílé fazole mohou být i červené, délka cca 1-1,5 cm
-
2150 gramů vody
-
120 gramů cibule napůl
-
30 gramů vepřového sádla
-
150 gramů kostiček slaniny
-
150 gramů klobásy na kousky
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
200 gramů brambor na kostičky
-
1 kus hovězího bujónu
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
15 gramů hladká mouka na zahuštění
-
1 polévková lžíce pažitky na zdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
22.6 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
10.3 g
Sacharidy
36.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Hrstková polévka
10hod. 40min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Katův šleh
35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Zelňačka
25min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.