Španělské ptáčky s knedlíkem

Španělské ptáčky s knedlíkem

4.2 110 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porce

Suroviny

Španělské ptáčky
  • 4 plátky hovězího masa bez kosti kýta nebo roštěnec (každý plátek 150 gramů)
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 4 čajové lžičky hořčice plnotučné
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 2 párky nebo klobásy napůl
  • 2 vejce uvařené natvrdo
  • 2 kyselé okurky
  • 1 cibule na čtvrtky
Knedlíky
  • ½ kostky čerstvého droždí
  • 150 gramů mléka
  • 1 čajovou lžičku cukru
  • 1 vejce
  • 320 gramů polohrubé mouky
  • 1 čajovou lžičku soli
  • 1 rohlík na kostičky
  • 1 polévková lžíce oleje na vymazání Varoma mísy
Omáčka
  • 300 gramů cibule napůl
  • 2 polévkové lžíce vepřového sádla
  • 3 plátky slaniny na malé kousky
  • 1 polévkovou lžíci hladké mouky
  • 600 gramů vody
  • 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty masové
    2 kostky masového bujónu
  • 3 polévkové lžíce hořčice plnotučné
  • 100 gramů láku z okurek

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 55.7 g
Kalorie 3624 kJ / 865 kcal
Tuk 34.3 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 81.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...