
Zařízení & příslušenství
Španělské ptáčky s knedlíkem
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
4 porce
Suroviny
Španělské ptáčky
-
hovězího masa bez kosti kýta nebo roštěnec (každý plátek 150 gramů)4 plátky
-
soli1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého1 čajová lžička
-
hořčice plnotučné4 čajové lžičky
-
anglické slaniny4 plátky
-
párky nebo klobásy napůl2
-
vejce uvařené natvrdo2
-
kyselé okurky2
-
cibule na čtvrtky1
Knedlíky
-
čerstvého droždí½ kostky
-
mléka150 gramů
-
cukru1 čajovou lžičku
-
vejce1
-
polohrubé mouky320 gramů
-
soli1 čajovou lžičku
-
rohlík na kostičky1
-
oleje na vymazání Varoma mísy1 polévková lžíce
Omáčka
-
cibule napůl300 gramů
-
vepřového sádla2 polévkové lžíce
-
slaniny na malé kousky3 plátky
-
hladké mouky1 polévkovou lžíci
-
vody600 gramů
-
dochucovací pasty masové2 vrchovaté čajové lžičky
-
hořčice plnotučné3 polévkové lžíce
-
láku z okurek100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
865 kcal /
3624 kJ
Protein
55.7 g
Tuk
34.3 g
Sacharidy
81.4 g
Vláknina
2.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Srdeční záležitost
11 recept
Česká republika
Česká republika