
Zařízení & příslušenství
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vody
-
130 gramů mrkve na kousky
-
60 gramů celeru, bulvy na kousky
-
25 gramů petrželové natě
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
600 gramů filetů z kuřecích prsou nakrájených na nudličky (5 x 2 cm)
-
½ čajové lžičky soli dle chuti
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého dle chuti
-
150 gramů žampiónů na plátky
-
30 gramů hladké mouky
-
100 gramů smetany
-
1 čajová lžička worcesterové omáčky (volitelně)
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
30 gramů másla na kousky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
342.4 kcal /
1432 kJ
Protein
39.2 g
Tuk
15.7 g
Sacharidy
9.7 g
Vláknina
2.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Krůtí plátky na houbách
50min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min