Zařízení & příslušenství
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vody
-
130 gramů mrkve na kousky
-
60 gramů celeru, bulvy na kousky
-
25 gramů celerových listů25 gramů petrželové natě
-
1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
600 gramů filetů z kuřecích prsou nakrájených na nudličky (5 x 2 cm)
-
½ čajové lžičky soli dle chuti
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého dle chuti
-
150 gramů žampiónů na plátky
-
30 gramů hladké mouky
-
100 gramů smetany
-
1 čajová lžička worcesterové omáčky (volitelně)
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
30 gramů másla na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
39.2 g
Kalorie
1432 kJ /
342.4 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Ražničí s bramborami
1hod. 5min.
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min.
Špenátové řízky z trouby
40min.
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1hod. 10min.
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.