Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp salt
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 30 g water
- 10 g cornflour (starch)
-
½
tsp meat stock paste, homemade
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut in strips (volitelně)
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Mashed potatoes
50 Min
Chilli con carne
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Boiled eggs
20min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Hollandaise sauce
15min
Steamed rice
25min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Basic bread dough
5min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 Min