
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt to taste
- 450 g chicory quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts roughly chopped, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 748 kcal / 3130 kJ
- Protein
- 26.6 g
- Tuk
- 39.7 g
- Sacharidy
- 75.8 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 Std. 40 Min
Pizza dough
1 Std.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Artisan Plant Pizza
35 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Yoghurt dressing
5 Min
Creamy Broccoli Sauce
35 Min