Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 75.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Roast Carrot Butter
1 Std.
Rice Pudding
1 Std.
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 Std. 20 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Quinoa Tostadas
30 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Sweet Potato Crust Pizza
1 Std. 15 Min
Buckwheat Porridge
25 min