Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 75.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Vláknina
- 11.6 g
Alternativní recepty
Porridge with Pear Compote
25 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 Std.
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1h 10 min
Green Smoothie
10min
Spelt Bread
1h 45 min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1sa 30 dk
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45 min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1h 15 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1sa 20 dk
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10 min