Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carne trita
- 130 g di vino bianco
-
300
g di pomodori pelati
nebo 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 400 g di riso Arborio
- 700 g di brodo vegetale
- 2 uova
- pangrattato q.b.
- 80 g di mozzarella a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3h 10min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1j
Pomodori ripieni di riso basmati
1j
Pizza di pasqua dolce
3h
Strangozzi alla nonna Sabina
2 Std. 5 Min
Panpepato
25h 40min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambella ciociara
3h
Fettuccine all'abruzzese
1j
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 menit
Ciambelline al vino rosso
1j