Kompatibilní verze
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 100 g di biscotti tipo frollini a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 160 g di crema gianduia
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Torta cappuccino
2h
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 Std.
Crostata al tiramisù
3 godz. 15 min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Torta Moretta
1h 30 phút
Torta Nua
2h
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min