Kompatibilní verze
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 100 g di biscotti tipo frollini a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 160 g di crema gianduia
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dolcetti al cocco e cioccolato
2h
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 godz. 10 min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Praline al cioccolato e wafer
30 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35 min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h