Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 25 g spring onions, cut in pieces
- 5 g fresh parsley
- 5 g fresh mint, leaves only
- 1 ½ lemons, 1 sliced and thin peelings of skin of ½
- 100 g couscous
- 120 g water, boiling
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sea bass fillets
- ½ tsp olive oil
- 1000 g water, for steaming
- 150 g tenderstem broccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 8.5 g
Alternativní recepty
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min