Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 260 g di farina tipo 00
- 280 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 200 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 80 g di gocce di cioccolato bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 36.2 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Lemon meringue pie
3 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake
4 Std.
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20 phút
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min