
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olivový olej na vymazání
- 70 gramů balzamikového octa
- 80 gramů bílého vína
- 80 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu jen jehliček
- 1 stroužek česneku
-
4
filety z lososa čerstvé (každý 150 gramů)
nebo 4 zmrazené filety z lososa rozmrazené (každý 150 gramů) - ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů cukety
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 439 kcal / 1837 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min
Treska s citrusovým máslem
50min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Quiche s lososem
50min