Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olivový olej, na vymazání
- 70 gramů balzamikového octa
- 80 gramů bílého vína
- 80 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu, jen jehliček
- 1 stroužek česneku
-
4
filety z lososa, čerstvé (každý 150 gramů)
nebo 4 zmrazené filety z lososa, rozmrazené (každý 150 gramů) - ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů cukety
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Marinovaný losos s fazolkami
1 godz. 10 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min