Zařízení & příslušenství
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
olivový olej na vymazání
-
70 gramů balzamikového octa
-
80 gramů bílého vína
-
80 gramů medu
-
20 gramů dijonské hořčice
-
1 polévková lžíce čerstvý rozmarýn jen jehliček
-
1 stroužek česneku
-
4 zmrazené filety z lososa, rozmrazené (každý 150 gramů)4 filety z lososa čerstvé (každý 150 gramů)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů cukety
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Losos
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Béarnská omáčka
20min.
Cuketovo-mátový salát
10min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Losos se zeleninou a kuskusem
40min.