
Zařízení & příslušenství
Lamb tikka with spicy eggplant
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Lamb tikka
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
natural yoghurt200 g
-
paprika1 tsp
-
garam masala2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
lamb rump steak trimmed (approx. 2 cm thickness)600 g
Spicy eggplant
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
brown onion cut into eighths, segments separated150 g
-
olive oil50 g
-
mustard seeds1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
eggplant trimmed, quartered and cut into pieces (3 cm)300 - 350 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt1 tsp
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into slices½
-
natural yoghurt to serve
-
fresh mint leaves, for garnishing
-
roti warmed, to serve (optional)4
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
543.3 kcal /
2281.5 kJ
Protein
43.4 g
Tuk
25.5 g
Sacharidy
30.2 g
Vláknina
9.3 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sodík
1401 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland