Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 38.7 g
- Nasycený tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1346 mg
Alternativní recepty
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Mushroom risotto
30 min
Florentine potato cakes
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Potato cakes
45min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min