
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 625.2 kcal / 2625.8 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 23.7 g
- Sodík
- 1346 mg
Alternativní recepty
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min
Pasta alla puttanesca
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min
Mushroom risotto
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1hod. 5min
Mystery soup
45min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Buttermilk corn cakes
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.
Asparagus risotto
40min