Semolina dumplings with mushroom sauce

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 9 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

Semolina dumplings
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • milk
    300 g
  • salted butter
    30 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • fine semolina
    200 g
  • egg yolks
    2
  • water (approx. 2 litres)
  • plain flour for dusting
Mushroom sauce
  • eschalots
    3
  • garlic clove
    1
  • white wine
    50 g
  • salted butter
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1351.1 mg
Protein 14.8 g
Kalorie 2700.3 kJ / 645.4 kcal
Tuk 37.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 22.8 g
Sacharidy 62.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...