Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 38.7 g
- Nasycený tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1346 mg
Alternativní recepty
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Apple fritters
1 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Bubble and squeak soup
35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Buttermilk corn cakes
25min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Ravioli with zucchini sauce
35min