Zařízení & příslušenství
Samosas
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 35min.
24 portions
Suroviny
Pastry
-
water260 g
-
ghee (see Tips)20 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salt½ tsp
Filling
-
red onion cut into quarters100 g
-
fresh long green chillies trimmed2 - 3
-
fresh coriander leaves and stalks5 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon juice2 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
lamb mince300 g
-
ground black pepper1 tsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground coriander1 ¼ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
Assembly
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil for frying1250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
212.1 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
768.3 kJ /
182.9 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ladoo
1hod. 20min.
Seekh kebabs
50min.
Aloo tikki
55min.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1hod. 10min.
Traditional Samosa
1hod. 30min.
Vegetable Samosa Filling
30min.
Samosa with fresh tomato chutney
2hod.
Onion bhaji
45min.
Parathas
1hod. 30min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Peshwari naan
1hod. 20min.
Roti
2hod.