
Zařízení & příslušenství
Vada
Příprava 25min
Celkový 2hod. 35min
25 portions
Suroviny
-
urad dal (see Tips)270 g
-
cold water for soaking
-
fennel seeds1 tbsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried red chillies2
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
garlic paste (see Tips)½ tsp
-
brown onion50 g
-
fresh curry leaves12
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 5
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)9 sprigs
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
baking powder (see Tips)1 tsp
-
oil for frying1000 g
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
60.1 kcal /
252.5 kJ
Protein
2.8 g
Tuk
2.3 g
Sacharidy
6.9 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sodík
108.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland