
Zařízení & příslušenství
Pepper rasam
Příprava 10min
Celkový 15min
8 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Nutriční hodnoty na 8 portions
Kalorie
205 kcal /
861 kJ
Protein
4.29 g
Tuk
7.09 g
Sacharidy
35.36 g
Vláknina
3.95 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
1227.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland