
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 6 fresh curry leaves
- 1 tsp black peppercorns
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only
- 35 g kithul Jaggery (optional - see Tips)
- 60 g brown onion
- 1 tsp ghee (see Tips)
- ½ tsp cumin seeds
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes
- 750 g water
- ½ tsp salt
- 3 tsp tamarind paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 205 kcal / 861 kJ
- Protein
- 4.29 g
- Tuk
- 7.09 g
- Sacharidy
- 35.36 g
- Vláknina
- 3.95 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1227.2 mg