Zařízení & příslušenství
Potato karakari
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
brown onions cut into quarters2
-
water1040 g
-
potatoes cut into pieces (2.5 cm - see Tips)600 g
-
ground turmeric½ tsp
-
vegetable oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
whole black urad dal (see Tips)1 tsp
-
chana dal (see Tips)1 tsp
-
dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)2
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh curry leaves10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
578.5 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
1084.5 kJ /
258 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Carrot halwa
1hod. 5min.
Rava idli
2hod. 40min.
Sambhar
1hod. 30min.
Gobi masala
30min.
Rajma (kidney bean curry)
45min.
Rogani kumbh
45min.
Avial (vegetables in yoghurt)
30min.
Lamb dhansak
25hod. 45min.
Baingan ka bharta
1hod. 20min.
Amritsari dal
26hod.
Sabji (vegetable) curry
30min.
Chhole (chickpea curry)
35min.