Steamed mushroom and egg pots

Steamed mushroom and egg pots

3.8 13 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • ghee plus extra for greasing
    1 tbsp
  • Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    40 g
  • eschalots
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed mushrooms cut into halves
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 192.5 kcal / 809.3 kJ
Protein 12.4 g
Tuk 14.8 g
Sacharidy 2.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sodík 277.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...