Zařízení & příslušenství
Steamed mushroom and egg pots
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
277.9 mg
Protein
12.4 g
Kalorie
809.3 kJ /
192.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
2.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Turmeric fish
30 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min