Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1h 5min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Brak ocen
Banánovo-žitné placky
1h 40min
Rajčata s bylinkovou náplní
50 Min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Brak ocen
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Brak ocen
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Krůtí kuličky se špenátem
40 Min