Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1 Std.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 Std. 5 Min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20 min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Béarnská omáčka
20 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50 Min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 min
Chutney z červené cibule
1 Std. 10 Min
Masové kuličky s fetou
35 Min