
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů suché housky rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 331 kcal / 1385 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min
Halloweenský dýňový koláč
2hod.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Petrželová omáčka persillade
5min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1hod. 50min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min