Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z dýňových semínek
10 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12 Std. 20 Min
Nanuk v sušence
6 godz. 40 min
Jehněčí kofty
Žádné hodnocení
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
Žádné hodnocení
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 Min
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Krůtí kuličky se špenátem
40 Min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Bramborovo-dýňová kaše
35 min